KLIK OG KOM TIL FORSIDEN

 Waders camp 2013

Vi var 17 som mødte op til årets Waders camp i solskin.

Campen startede med et kursus ved åen i fluekast, spinnefiskeri og medefiskeri.

Efter kurset fiskede de fleste et par timer indtil der blev kaldt til middag, Pølser på grillen.

Da middagsmad var indtaget var der fluebinding, spinner fremstilling og sidst var der binding af diverse knuder til forskellige anvendelse. så blev eftermiddagen brugt til at fabrikere diverse agn.

Grillen blev igen tændt og ænder og steg kom på, flødekartofler på ildstedet, efter en super aftensmad og hygge var der flere som ville ned og fiske, fiskene havde endnu ikke været meget i bide humør, men da mørket faldt på var der ikke kommet fisk op af åen.

Men nu var bålet blevet tændt og var klar til at der kunne bages pandekager og de falder som sædvanligt i alle smag, vi fik en dejlig og hyggelig aften ved bålet, selvfølgelig gik snakken på hvorfor vi ikke kunne fange fiskene som lystigt viste sig med spring. Så flere blev enige om at der skulle fiskes i morgen inden morgenmaden.

Ved morgenmaden var der stadigt ingen som havde overlistet fiskene.

Alle mand var hurtig efter morgenmaden ned for at fiske, Mads fangede hurtigt en karusse, kort tid efter fik Marcus en lille regnbue. Så juniorne havde vist vejen, men vi var mange som gik op til lejeren, da vi så Freddy kom op over marken og ind i lejeren, han havde taget en havørred på 52 cm. på spinneren. Så jublen var stor da han viste den frem.

Det var et godt punktum på årets camp, som sædvanligt stod i samværet tegn som altid når vi mødes i Waders.

 

 

Se film fra Waders campen 2013

 

  

 

Se hvordan du deltager i de forskellige Waders konkurrencer

 

 klik på billeder og se dem i stort format