KLIK OG KOM TIL FORSIDEN

 Så blev sæsonnen skudt igang

 

Se filmen klik her

 

Fynsk kyst d. 22.3.2014
 
Så nåede vi sidst i marts og nu ville jeg lige prøve en af mine toppladser af. Og sikken en start, selv om de første 4 kast blev til 4 mistede havørreder. De opfører sig ikke som de plejer på denne års tid. De skal bare klappe på og nop. Det var bare ping pong fiskeri. Jeg får så dem til at sidde på efter lidt shit der er mange fisk nu her, et par stk. op til 60 cm. komme retur. Martin kommer til og han får hurtigt fisk på land, flotte blanke med løse skel.

Vi får en i ny og næ og pludselige vender en stor helt inde ved stangtoppen. Og her tænder jeg GoProen, og kaster efter den og her hugger en mindre øv, hurtig retur og 3 kast efter. SMÅKAGE da klasker den gebisset i Rival i kobber, den Eksplodere i vandet øj den er fin. men noget er helt galt med mit hjule .... nej nej bremsen er gået i bag lås ved der er kommet lidt sand i, men får redet den ud... men holder fisken hårdt så den er ender hurtigt i nettet. Ind og få krogen ud og den skal selvfølgelig tilbage igen og mødes med mig til Seatrout open, ca. 70 cm. men vægten rammer over 4 kg når vi mødes igen.

7 fisk kom på land den dag og når lige og smide en stor mere og for det så ikke skal være løgn, er jeg på pletten næste morgen kl. 05 med min kammerat Kent ”stripper” Andersen. Her smider jeg en 4-5 kg. fisk efter 8-10 kast. Håber da ikke lige jeg er kommet ind i sådan en tid hvor de bare skal hoppe af igen. Herefter tager vesten vinden til og besværlige gør fiskeriet med store dønninger.
 
Peer Petersen   

 

klik på billeder og se dem i stort format

 

 Klik her se stillingen    Denne fangstrapport deltager i Årets Waders fisker 2013