KLIK OG KOM TIL FORSIDEN

2-dages vragtur med MS Bodil 

 

Denne fangstrapport deltager i kvartalsudtrækningen

læs regler

 

Denne fangstrapport deltager i pointkonkurrencen læs regler

 

 

Sponsor i Waders månedsudtrækning

 GrejOnline, Almas, Jagt & fiskeriMols Linien,

Jægeren og Lystfiskeren, Sparekassen Himmerland,

Volstrup Fiskepark, Torpedo aps

 

Denne fangstrapport deltager i månedstrækningen

læs regler

 

Navn på fanger: Martin Andersen
Fiske art: Torsk
Størrelse kg: 16,5
Længde cm: 121
Fangst plads: MS Bodil
Agn: Pirk
Fangst dato:  29/11 08

 

 

 

I ugen op til weekenden d. 29-30 november var vejrudsigten hyppigt blevet studeret, skulle det mon lykkes at komme af sted. Det er ikke tit, at man i november måned kan få 2 sammenhængende dage på Nordsøen med godt vejr. Vejrudsigten lovede heldigvis godt vejr, og da jeg ringede til Bo fra www.havfiskeren.dk. for at få den endelige dom, var beskeden også at vi sejler som planlagt.

Jeg ankom til Thyborøn fredag aften ved 21-tiden. Fik hilst på de af de andre deltagere som var kommet og fundet en køje. Derefter var jeg så lige ovre at supplere grejkassen med lidt ekstra grej fra www.EmmaLine-Grej.dk. Skipper Per anbefalede Thor pirken, det skulle vise sig, at den sagtens kunne fange fisk.

Det var afgang kl. 03.00, men på det tidspunkt lå jeg i køjen og trak torsk i land, i hvert fald i mine drømme. Fiskeriet startede omkring 8.30, på nogle koral toppe. Der var på det tidspunkt var ikke blevet sådan rigtigt lyst endnu, og det kunne mærkes på fiskeriet, som startede lidt sløjt. Det blev kun til nogle mindre torsk, men i takt med at det blev lysere begyndte fiskene at blive mere bidevillige. Det blev en forrygende dag med hele 10 målere ombord, hvor jeg var så heldig at lande de to af dem. 12 og 16.5 kilo vejede de, det var en fin forbedring af min personlige rekord. Dages største vejede hele 19 kilo, en super flot fisk. Der var en rigtig god stemning ombord hele dagen og desuden en super service fra skipper og hans medhjælper.  I løbet af dagen blev der også fanget mørksej, lange og lubbe. Alt i alt en forrygende dage, med masser af fisk og ømme arme. Folk var trætte og det blev ikke sent før at folk lå i køjerne og trak yderligere torsk i land.  

Søndag fortsatte det gode fiskeri, dog med lidt mindre intensitet end om lørdagen. Der var super vejr med næsten havblik, ved ikke om det var gode vejr og den manglende strøm der gjorde at fangsterne aftog en smule. Det var dog en fornøjelse at være på havet i sådan et vejr. Søndag blev fisket en del på forskellige vrag, hvilket bl.a. gav en lange på 11 kilo. Det er altid spændende at fiske på vrag da man aldrig er helt sikker på hvad det er der rykker i den anden ende af linen. Dagen endte med fem målere, hvoraf jeg fik den ene på 11 kilo.

Tusind tak til Skipper og mine medfiskere for en super tur.

 Martin Andersen

16,5 kilo torsk

Ialt 28,5 kilo torsk 

 

 

 

 klik på billeder og se dem i stort format