KLIK OG KOM TIL FORSIDEN

  Min største fiskeoplevelse

Denne fangstrapport deltager i Årets Waders fisker 2012                              Klik her se stillingen

 

 

Navn på fanger: Henrik M. Harbo
Fiske art: Jacks, Ladyfish og Bullshark
Størrelse kg: ?-?- ca. 100 kg
Længde cm: ?-?- ca. tre meter
Fangst dato:29/3 

 

 

 

 

Så var dagen endelig kommet! Jeg skulle endelig til Florida!

Turen handlede i første omgang om, at kæresten og jeg skulle have en ordentlig èn på opleveren.

Meeeen, jeg havde jo også bestilt en fisketur fra Key West. Og efter jeg havde læst på nettet, at grundet en utrolig varm vinter, så var Tarponerne rigtig begyndt at komme ind til kysterne,

I netop det område jeg skulle fiske i. Ja så steg pulsen for hver kilometer jeg kom tættere.

Vi startede med et par nætter i Las Vegas, og da alle pengene var spillet op, fløj vi videre til Orlando. Her blev vores elskede Ford Mustang hentet, og turen gik til vores hotel. Vi havde 5 nætter i Orlando hvor turen derefter gik til Fort Meyers, Naples og endelig Key West.

Ikke få timer efter vi havde passeret byskiltet, holdte Mustang ved den havnekaj, som jeg næste dag skulle sejle ud fra. Og hvilket syn!!!!! Det væltede jo simpelthen med Tarpon i havnebassinet, jeg købt nogle frosne rejer, og fik fodret fiskene. De sprang til højre og venstre, med fisk op til 80 kg :-) Nu kunne jeg slet ikke vente.

Næste morgen stod jeg tidlig op, fik pakket og afsted mod havnen. Skipper var allerede oppe, og var ved at gøre båden klar. Kl. 7.00 sejlede vi ud. På vej ud fik vi lagt en plan om hvordan dagens fiskeri skulle foregå, planen var at vi skulle bruge morgentimerne på Tarpon. Vi fiskede blandt et par andre både, og holdte hele tiden kontakt med dem over radioen, vi så alle fisk rulle i overfladen, og efter tre timers ihærdig fiskeri, er der endelig en stor blank side der vender lige hvor min Bait flyder rundt. He`s got it! råber guiden, jeg mærker fisken og vil sætte krogen, men NEEEEEEJ !!!!!! ørred fiskeriet ligger for dybt i mig, og jeg trækker baiten ud af munden på fisken. FUCK FUCK FUCK, fisken er røget af =-( og for det ikke skal være løgn, så springer samme fisk fri af vandet og spytter baiten ud, SIKKEN EN FISK! guiden skyder den til ihverftald 80 kg. Jeg er sur på mig selv og forsætter fiskeriet. Men efter en halv time beslutter vi os at prøve nogle andre arter. Og det giver hurtig gevinst, to kast og to Ladyfish er i båden, SÅDAN nu er vi i gang! Efter kort tid skifter jeg over til flue, og ganske få kast efter jeg får en flot Jack, sikke de små fisk kan fighte. Kanon sjove fisk at fange.

 

Da der er en time tilbage af fiskeriet, forslår guiden om ikke vi skal prøve efter nogle hajer. Vi fanger lidt bait, de bliver hurtigt snittet op, og duften spreder sig i vandet. Der går 30 min. og en KÆMPE skygge viser sig ude på flaten, den kommer nærmere og nærmere, vi ser hurtigt at det er en stor Bullshark en MEGET stor Bullshark. Den hugger baiten hårdt, og fighten er i gang. jeg kæmper med svinet i 40 min. også er den inde ved båden, vi får nogle hurtige billeder og fisken sættes fri, guiden skyder den til 100 kg. og små 3 meter. En fantastik tur er overstået og jeg er en lykkelig mand.

 

 Henrik M. Harbo

 

 

 klik på billeder og se dem i stort format