KLIK OG KOM TIL FORSIDEN

 

 Uge ved Gaula

 

 

 

 

 

 

Så kom ugen endelig hvor jeg igen skulle til Gaula og fiske efter laks, det skulle dog vise sig og blive en ret hård ugen for mit vedkomme.
Vi startede fiskeriet lørdag kl. 12.00, vi var 7 på holdet de andre 6 havde fanget 14 indtil fredag og jeg havde ikke mærket det mindste og var ved og være godt frustreret.
Men fredag aften kl. 22.59, faldt et tungt hug jeg så kun et stort haleror komme op af vandet og der vidste jeg at den var stor, så jeg fik fat i telefonen og ringet til min makker der sad oppe i huset.

Også gik det ellers stærk den tog et stort udløb over til modsatte side også den bare nedover nede midt på stykket ligger en stor sten midt i elven, hvor linen selvfølgelig satte sig fast, løb alt hvad jeg kunne ud i elven men jeg kunne ikke nå derud.

Lasse og Rene var kommet ned på siden af mig og fik mig til og gå opstrøms, jeg gik så langt op jeg kunne og så lagde jeg ellers fuldt pres på stangen og jeg begyndte og vinde lidt line og fik så linen fri af stenen og heldig vis var fisker der stadig, jeg presset den ind til siden.
Så gik den amok igen og stak ca. 500 meter ned af elven med mig bagefter, jeg fik den stoppet ved lidt dødt vand hvor den bare stod i et par minutter inden den begyndt og vise træthedstegn.
Lasse gik lidt ud i elven og tog med begge hænder ned under fisken og smed den 3 meter op i græsset.
Jaaaaaaaaaa endelig var den der, også 100 gram mere end sidste år, 11,5 kg. og 108 cm.
Først nu fandt Lasse ud af, at han havde glemt og tage sine waders på og stod nu i våde jogging bukser helt op til skridtet.
 
  
Henrik Larsen

 

 

 

 

 

 Navn på fanger: Henrik Larsen

Art:  Laks
Vægt: 11,6kg
Længde: 108 cm
Sted: Gaula i norge
Dato: 15/6 2012

Denne fangstrapport deltager i Årets Waders fisker 2012                              Klik her se stillingen

 klik på billeder og se dem i stort format